Nyhet: Reisevesker for den moderne reisende

mars 23, 2017
Sist endret 
mars 23, 2017

Her kan du vinne en 75 liters Subterra trillebag

Hvordan man oppbevarer og har tilgang til sine eiendeler på reise avgjør gjerne hvor effektiv og behagelig reisen blir. Det ligger til grunn når den svenske utstyrsprodusenten Thule nå har utviklet en ny bagasjeserie, Subterra.

Thule Subterra-kolleksjonen, som består av både ryggsekker, håndbagasje og større reisebager, er utviklet for å møte kravene til dagens reisende. Det innebærer et fokus på urban, moderne design og praktiske effekter.

Ryggsekker og Carry-on
Ryggsekkene kommer i størrelsene 23, 30 og 34 liter, og er blant annet utstyrt med en PowerPocket for å administrere elektriske enheter, ledninger og ladere. Sekkene er utviklet for å beskytte og gi enkel tilgang til laptop’en på reisen, og har også en såkalt ”packingcube” for enkel komprimering av innhold.

Håndbagasjen kommer i to varianter: En klassisk trillebag og en enhet som kan bæres både som sekk, skulderveske eller bag. Trillebagen Carry-on 55 l er utstyrt med komprimeringsplate som holder innholdet sikkert på plass og som gir mulighet for å skille for eksempel skittent og rent tøy. Trillebagen er utstyrt med store hjul for komfortabel håndtering uansett underlag.
Subterra Carry-on 40 liter skulderveske er en allsidig og myk håndbagasjeenhet designet både for maksimal kapasitet og for å inneholde elektriske enheter.

Bager for lengre turer
Thule Subterras større reisebager kommer også i to varianter: En stor, rullende og todelt duffelbag som rommer alt man har behov for på lengre reiser. Som med de øvrige bagene i serien er Subterra Luggage 75 l laget i et slitesterkt nylonmateriale som tåler år med hyppig reising.
”Lillesøsteren” Luggage 55 l er en trillebag utviklet som en ”to-i-ett” enhet: Den kan enkelt deles i to selvstendige enheter, noe som betyr at man enten kan sjekke inn en stor enhet eller få to selvstendige håndbagasjer med på reisen.

Subterra leveres i fargene mørkegrå, sort og burgunder, såkalt Dark Shadow, Mineral og Ember.

Klikk for mer informasjon Her

Vinn en bag
Nå kan du vinne en splitter ny, 75 liters Subterra trillebag. Alt du behøver å gjøre er å sende oss en e-post der du kjapt forteller hva du mener en moderne reisebag bør tilby. Send svaret ditt til info@ehrenberg.no, og merk meldingen ”Subterra”. Vi trekker en vinner blant innsenderne etter påske.
Dette er en Promotion artikkel

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu