Opplev Värmland – Vinn golftur til herregård

mars 14, 2017
Sist endret 
mars 14, 2017

Les og vinn eksklusiv golfhelg for to til Dömle Herregård

Värmland: Motorsport, midtsommerfest og Värmlands lykkeligste festival. Her får du oversikt over hva denne delen av Sverige har å by på kommende sommer. På toppen av det hele kan du vinne en virkelig eksklusiv reise og opphold for to i Värmland.

14 juni - 18 juni: Motorsportuken i Karlskoga
Er du klar for et av årets store høydepunkter i Värmland? Motorsportuken 2017 på Karlskoga Motorstadion byr på konkurranser innen både jetski, dragracing, monstertrucks og billøp – fordelt på flere arenaer. Under arrangementet legges det også opp til bilutstillinger, aktiviteter, demonstrasjoner, underholdning og folkefest. Dette er en real godbit for hele familien!

23 juni: Stora midtsommarfesten
Frister det med midtsommer-feiring på ekte svensk vis? Den tradisjonelle midtsommer-feiringen på Hembygdsgården i Ransäters  byr på fest, god mat og aktiviteter for barn og voksne hele dagen. Her feires Midtsommer med dans rundt maistang, underholdning og premiere på den suksessfulle forestillingen ”Värmlänningarna”  i amfiet Gropa. Her kan du oppleve en ekte midtsommer-feiring i selve hjertet av Värmland.

24 juni- 2 sept: Västanå Teater
Et av Sveriges absolutt største sommerteater! Fra scenen i Berättarladan like utenfor Sunne er teatret kjent for unike publikumsopplevelser takket være deres spillestil, fantastiske kostymer og masker. Like kjent er teatret for sin musikk og scenografi. Publikum har aldri forlatt uanfektet etter en forestilling av Västanå Teater . Stykket ”Charlotte Löwensköld”  – etter Selma Lagerlöfs roman – har premiere midtsommerdagen 24. juni og spilles onsdag til søndag helt frem til 2. september.

29 juni - 1 juli: Putte i Parken, Karlstad
Den årlige gratisfestivalen er Sveriges største turnerende festival og har en rekke kjente artister for publikum i alle aldersgrupper. I 2017 besøker festivalen Linköping, Karlstad, Leksand, Örebro og Stockholm. Putte i Parken  er gratis for alle og har et bredt utvalg av musikk. Artister som Håkan Hellström, Kent, Scooter, La Roux, Danko Jones og Paramore har tidligere spilt under festivalen. Årets artister annonseres i løpet av våren, og festivalen lover et spennende program med flere musikalske godbiter.

30 juni - 2 juli: VM i Rallycross i Höljes
På utkikk etter fart og spenning? På Höljes motorbane finner du rallycross på sitt aller beste når VM i rallycross , også kalt ”The Magic Weekend”, arrangeres. Hele verdens rallycross-elite er samlet i Värmland for en fartsfylt konkurranse som det lukter svidd av! Titusener av mennesker strømmet til verdensmesterskapet i fjor for å få med seg folkefesten, flyvende rallycrossbiler og god underholdning. Med noen av de største stjernene og biler som akselererer fra 0-100 km/t på 1,9 sekunder, garanteres en helg du sent vil glemme.

11 aug -12 aug: Fryksdalsdansen
Det er ikke uten grunn at Fryksdalsdansen kalles Värmlands lykkeligste festival. Her kan du nyte en herlig blanding av dans, musikk, opptredener og en gjeng fantastiske mennesker. Fryksdalsdansen er årets store danse- og underholdningsfestival og arrangeres i Kolsnäsparken, en tradisjonell folkepark med både artistscener, dansesaler, restaurant og pub. Her ligger alt til rette for å svinge dansefoten i takt med trubadurer og andre danseglade.

BLI MED PÅ KONKURRANSEN
Svar på et enkelt spørsmål fra teksten over, send inn til oss og vær med i trekningen av en eksklusiv golfhelg for to til Dömle herregård  i Värmland. Premien inneholder overnatting på herregården, samt spill på Dömles egen golfbane og lunsj på Kraftstationen. På Dömle lever du herregårdslivet i unike og smakfulle dobbeltrom med badekåpe og tøfler. Her kan du ta en sykkeltur til den gamle kraftstasjonen, et kunstgalleri i et gammelt industrimiljø, og nyte en deilig lunsj før du sykler tilbake til herregården. Ta en dukkert i Smårissjøen og slapp av i badstuen.
Det finnes til sammen 16 ulike golfbaner i Värmland som alle tar imot norske green fee-gjester.

Les mer her: Visit Värmland

Husk at du må følge Visit Värmlands norske Facebookside ”Opplev Värmland”  for å kunne være med i konkurransen.

Spørsmål:
Hva heter gratisfestivalen som arrangeres i Karlstad i sommer?
Svaret sender du til adressen info@ehrenberg.no innen 31. mars. Vinneren blir annonsert på Facebook og blir kontaktet pr. epost.
 
 

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu