Reisebag-test; Praktisk og sterk som en bjørn

september 21, 2017
Sist endret 
september 21, 2017

TEST: Håndbagasje på fly – det som kalles kabinbagasje – medfører alltid noe irritasjon, spesielt når enkelte passasjerer kommer inn i flyet med så mye bagasje at det virker som de er på flyttefot. For min egen del har jeg benyttet ulike løsninger, uten å være helt fornøyd med noen. Helt til den svenske produsenter Thule dukket opp med en ny reisebag som har fått navnet Subterra Carry-On.

I utgangspunktet falt jeg for reisebagen fordi den virket allsidig og formet for å gi maksimalt med bagasjeplass, pluss at den har en separat og praktisk laptopmappe. Dermed oppfylte den mitt primære behov.

Egenskaper. Med denne bagen holder man orden på bagasjen, ikke minst skille mellom sko og klær og rask tilgang til nøkler, lommebok og mindre gjenstander gjennom nettinglommen med glidelås. Den kan bæres på to måter: som ryggsekk og som skulderbag, mens alle stroppene kan skjules når du ikke trenger dem. Bagen oppfyller kravene til kabinbagasje hos de fleste flyselskaper og med håndtak på topp og side gjør det enkelt å løfte og plassere bagen.
Etter å ha testet Thule-bagen på noen flyturer er konklusjon; Den er elegant, veier kun 1,6 kilo, er sterk som en bjørn og smidig som en OL-mester i turn. Og for min del fikk jeg også plass til mitt kamerautstyr.

Reise-magasinet King Goya inspirerer og deler erfaringer – på norsk og engelsk. Husk, når du besøker et fremmed land, er du invitert som gjest. Ta kontakt med de lokale og reis gjerne etter oppskriften: ”Pakk lite, dra langt og lev lenge!”.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu