Verten er Belfasts høfligste mann

november 10, 2014
Sist endret 
november 10, 2014

BELFAST, NORD-IRLAND: Midt i et typisk nord-irsk nabolag ligger Somerton House Bed & Breakfast. Som gjest blir du tatt imot av Mannix McAlister, Lansdowne Roads høfligste mann. Du trenger ikke stille spørsmål spesielt mange spørsmål, McAlister informerer deg automatisk om det mest nødvendige.

Beliggenhet. Somerton House ligger 15 minutter med buss fra bykjernen i Belfast. Fra busstoppen er det en to minutter spasertur. Et slott ligger en halvtimes spasertur unna, en fin spasertur når være er bra. Det vil si om det ikke regner. I Nord-Irland regner det ofte og mye.

RESERVER ROM SOMERTON HOUSE, BELFAST

Rom. Gjesterommene er store og romslige, med både skap, sittegruppe, TV, samt et enkelt utvalg av kaffe og te som du kan lage selv. Kaffen er Kenya og er 100% organisk. Noen værelser har eget bad, toalett, vask og dusj, mens andre rom har bad og toalett i gangen. Rompris: vel 400 kroner med frokost.

Mat og drikke. Frokost serveres av husvert Mannix med både egg, pølser, bønner, stekt tomat, potetlefser og toast etter ditt ønske. I tillegg frokostblanding, frukt, yoghurt og ost.

Service. Ved inngangsdøren finnes en ringeklokke på veggen man kan benytte hvis man har noen spørsmål til husverten, som er tilgjengelig til alle døgnets tider. Vil man ha noe ekstra til frokost kan man også få det under forespørsel. Internett er tilgjengelig i alle rom og et fellesrom har ferske aviser og litteratur i hyllene.

Pluss. Husverten Mannix ga oss en følelse av å være velkommen. Han er lokalkjent, ærlig og viser at han vil ta vare sine gjester. Dette føler du også når du får servert frokost. Kort vei til kollektivtransport er også positivt.

Minus. Badene på rommene er små og dusjen har sparsomt vanntrykk.

Mads bor i Moss, er fotballspiller og -trener og liker å ta en snartur til en ny by eller land. For ham er det ganske enkelt, Mads er nærmeste nabo med Moss Lufthavn Rygge.
Følg oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Om vi får din e-post vil vi med jevne mellomrom sende deg spennende reisenyheter.
Newsletter Form (#3)
crossmenu